Ďábelské kotlety

2. února 2009 v 13:37 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
Budeme potřebovat 5 kotlet, které naklepeme,
na okrajích nařízneme a dáme do marinády.

MARINÁDA
4 vejce
2 lžičky soli
1 lžička pepře
1 lžička mletého kmínu
1 lžička promnuté majoránky
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
1 lžička worcesteru
1 lžička kečupu
1 lžička kari koření
1 lžička vegety
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce solamylu
1-2 lžíce oleje

V míse rozšleháme vejce, přidáme koření a dobře promícháme.
Plátky masa dáme do marinády a důkladně namočíme.
Přikryjeme fólií nebo alobalem a dáme odležet nejlépe do druhého dne.
Smažíme na rozpáleném oleji z každé strany asi 3 minuty.
Příloha hranolky nebo jinak upravené brambory, tatarka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana H. Jana H. | 22. května 2009 v 14:40 | Reagovat

Zdeni znám je jako maso v marinádě. To je, ale bašta, co? Nejlepší jsou bez přílohy. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu