Květákové krokety

26. února 2009 v 12:50 | zdena1028 |  ZELENINOVÁ JÍDLA
25 dkg květáku
15 dkg měkkého salámu
10 dkg tvrdého sýra
2 vejce
12 dkg polohrubé mouky
sůl, pepř

Květák vaříme ve slané vodě asi 10 minut. Necháme vychladnout. Pak květák, salám a sýr nastrouháme osolíme a opepříme. Přidáme vejce, mouku a promícháme. Lžicí klademe na rozpálený olej hromádky ze kterých děláme vidličkou placičky a smažíme z obou stran. Hotové dáváme na ubrousek.
Jako příloha jsou vhodné brambory, tatarka a zelenina.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu