Kmínový chleba

15. dubna 2009 v 21:46 | zdena1028 |  DOMÁCÍ PEKÁRNA
300 ml vody
2 lžíce oleje
1 lžíce octa
300 g hladké mouky
100 g žitné chlebové mouky
100 g celozrnné pšeničné mouky
1 lžička cukru
2 lžičky drceného kmínu
2 lžičky soli
1 lžička sušeného droždí


Program: KLASIK / STŘEDNÍ / VELIKOST 1
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Marie Marie | 17. června 2011 v 6:57 | Reagovat

Ahoj Zdeno, dělala jsem chléb na poprve krásně nakynul a je velice dobrý, po druhé jsem ho dělala chuť stejnš dobrá ale už výška a vzled byl jiný nižší a prasknul,nevíš kde je chyba .Peklajsem v pekárně základni program +váha + barva kůrky vše stejně naprogramováno???
Dík za nějakou radu. Marie

2 zdena1028 zdena1028 | Web | 17. června 2011 v 11:43 | Reagovat

Ahoj Marie, tak to nevím mě se to ještě nestalo. Neměla jsi jiné droždí? Já používám s modrým ptákem a vše mi krásně kyne. Měj se . Zdenka

3 marie marie | 17. června 2011 v 12:20 | Reagovat

možná by to mohlo být tím droždím ,já dobrala sáček a vzala druhý také používám a ptákem .Dík Marie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu