Žampiony na smetaně

26. dubna 2009 v 6:00 | zdena1028 |  HOUBY
400 g čerstvých žampionů
1 cibule
mletá paprika
pepř
sůl
vývar z kostky
1 lžíce hladké mouky
250 ml smetany

Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme žampiony, sůl, pepř, mletou papriku, podlijeme vývarem a dusíme. Ve smetaně rozmícháme mouku a nalijeme na žampiony. Ještě chvíli povaříme. Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 ♥_Veruu_&_Luc!nQa_♥ ♥_Veruu_&_Luc!nQa_♥ | 26. dubna 2009 v 6:18 | Reagovat

Žampiony?..nic pro mě :D:D pěknej blog pěkný tema!

2 Berta Berta | Web | 26. dubna 2009 v 6:39 | Reagovat

Zdenko, tak tohle určitě vyzkouším, vypadá to hrozně dobře. Já mám ráda hříbky na smetaně, ale žampiony mě nenapadly.
Dík za recept. :-)

3 Jana H. Jana H. | 22. května 2009 v 14:33 | Reagovat

Zdeni, dělám trochu jinak, zapékám v troubě, tohle mohu taky, ach jo. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu