Znojemská omáčka

30. dubna 2009 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
4 vepřové kotlety
1 cibule
1 vařené vejce
1 sterilovaná okurka
50 g měkkého salámu
sůl
pepř
vývar z masoxu
sádlo
1 lžíce hladké mouky

Kotlety naklepeme, nařízneme okraje osolíme, opepříme a opečeme z obou stran. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyndáme výpek zahustíme moukou a povaříme.
Přidáme nakrájený salám, okurku a vejce. Necháme ještěchvíli povařit
a dáme zpátky maso. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu