Žemlovka v pekárně

10. července 2009 v 6:00 | zdena1028 |  DOMÁCÍ PEKÁRNA
2 porce

5 housek nebo 6 rohlíků
2 větší jablka
cukr krystal
skořice
mléko
máslo

Z nádoby v pekárně vyndáme hnětací háky, vymažeme máslem. Housky nebo rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Jablka nahrubo nastrouháme.
Do vymazané nádoby narovnáme namočené housky,nastrouhaná jablka, posypeme cukrem a skořicí, kdo má rád může dát ještě tvaroh.
Dáme druhou vrstvu housek, potřeme máslem, zapneme program pečení a pečeme 30 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 super zemlovka super zemlovka | Web | 13. prosince 2015 v 9:17 | Reagovat

Krasny recept, slo by misto cukru dat med?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu