Treska v páře

4. srpna 2009 v 6:00 | zdena1028 |  VAŘENÍ V PARNÍM HRNCI
2 porce

4 plátky tresky
koření ( Kuře 7 bylin )
400 g brambor
citronová šťáva

Rozmražené, omyté a osušené plátky ryby pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením. Brambory nakrájíme na kostky. Do titanového hrnce dáme vodu. Do spodní parní misky dáme brambory, do druhé dáme rybu. Zapneme a až se voda začne vařit přepneme na nižší stupeň.Vaříme 25 minut. Voda se nesmí přestat vařit. Během vaření neodkrýváme. K hotovému si přidáme čerstvou zeleninu.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu