Kapustové karbanátky

8. září 2009 v 6:00 | zdena1028 |  ZELENINOVÁ JÍDLA
300 g vepřového masa
200 g měkkého salámu
1 kapusta
2 vejce
4 stroužky česneku
sůl
pepř
strouhanka

Z kapusty odstraníme košťál a vaříme ve slané vodě 10 minut. Maso, salám, česnek a vymačkanou studenou kapustu umeleme. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a umícháme. Podle hustoty přidáme strouhanku. Děláme karbanátky, které obalujeme pouze ve strouhance a smažíme. Podáváme s brambory a okurkovým salátem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu