Krkovička na cibuli

16. ledna 2010 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
2 plátky krkovičky
2 cibule
2 lžičky pálivé hořčice
4 plátky anglické slaniny
sůl
pepř

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme
a potřeme hořčicí. Dáme na alobal, posypeme cibulí a slaninou nakrájenou na nudličky. Zabalíme do alobalu, dáme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 35 minut. Podáváme s chlebem a zeleninou.

Zdroj: Babicovy dobroty
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 pavel pavel | Web | 16. ledna 2010 v 7:30 | Reagovat

zdravé to zrovna není... samý tuk :-(

2 zdena1028 zdena1028 | 16. ledna 2010 v 13:11 | Reagovat

Pavle, já tam žádný tuk nevidím.  ???

3 verka123 verka123 | 16. ledna 2010 v 18:49 | Reagovat

Zdeni, docela bych si to dala, je to určitě dobrý.  :-P

4 babciny-recepty babciny-recepty | 16. ledna 2010 v 19:07 | Reagovat

:-) Zdeni, určitě to bude dobrý. Každá krkovice není samý tuk. Naopak na krkovici je maso šťavnaté a každý den se nejí. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu