Kaiserky

18. února 2010 v 6:00 | zdena1028 |  DOMÁCÍ PEKÁRNA
450 ml vody
5 lžic oleje
2 lžičky soli
1 lžička cukru
600 g hladké mouky
160 g polohrubé mouky
2,5 lžičky sušeného droždí

vejce na potření
mák

Dáme do pekárny a zapneme program příprava těsta. Vykynuté těsto rozdělíme na 16 dílů. Udělámebochánky, které dáme na plech s pečícím papírem a pomocí raznice na kaiserky nebo kráječem na jablka
promáčkneme vzorek. Přikryjeme utěrkou a necháme
ještě kynout 10-20 minut. Pak potřeme vejcem a
posypeme mákem. Pečeme na 190°C 15 minut.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu