Tokáň z vepřového masa

24. února 2010 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
500 g vepřového masa
100 g anglické slaniny
1 cibule
2 rajčata
1 zelená paprika
2 lžíce zakysané smetany
1 lžička sladké papriky
sůl
1 lžíce hladké mouky
olej
voda nebo vývar na podlití

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme slaninu a maso nakrájené na nudličky. Necháme osmahnout posypeme sladkou paprikou, osolíme, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájenou papriku a rajčata bez slupky a dusíme doměkka. Zahustíme moukou, zředíme a chvíli povaříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Podáváme s houskovým knedlíkem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 24. února 2010 v 11:09 | Reagovat

Zdenko, tohle já můžu. :-P

2 yug yug | 16. dubna 2012 v 11:36 | Reagovat

O_O  :D  :-P  :-D  :-(  :-)  :-(  :-D  ;-)  8-O  8-O  8-)  :-?  :-x  :-x  ???  :-!  :-|  :-P  :D  [:tired:]  O_O  ???

3 Martin Martin | 9. dubna 2015 v 11:34 | Reagovat

A manža si čvachtal?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu