Treska se smetanovou omáčkou

28. dubna 2010 v 6:00 | zdena1028 |  RYBY
500 g filetů z tresky
50 g másla
1 lžíce oleje
koření na ryby
sůl
citronová šťáva

Smetanová omáčka
250 ml šlehačky
50 g másla
1 lžíce hladké mouky
orientální koření
kari koření
sůl

Filety z tresky omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme máslo, olej a filety z obou stran opečeme. Na smetanovou omáčku si na másle osmahneme mouku, zalijeme šlehačkou povaříme, přidáme koření a podle chuti přisolíme. Tresku polijeme omáčkou a podáváme s brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu