Chřest v šunce

30. května 2010 v 22:06 | zdena1028 |  ZELENINOVÁ JÍDLA
500 g bílého chřestu
150 g tvrdého sýra
200 g šunky
250 ml šlehačky
máslo

Chřest očistíme a oloupeme škrabkou na brambory nebo nožem, směrem od hlavičky dolů. Spodní části odřízneme. Před vařením chřest svážeme nití a vaříme 10-12 minut. Na plátky šunky dáme vždy dva kousky chřestu a zabalíme. Dáme do máslem vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Zapečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 10 minut. Podáváme s brambory a salátem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu