Jahodový nanuk

28. května 2010 v 22:26 | zdena1028 |  ZMRZLINY A NANUKY
250 ml šlehačky (33%)
200 g bílého jogurtu
100 g moučkového cukru
400 g čerstvých jahod

Jahody, cukr a jogurt rozmixujeme a vmícháme do ušlehané šlehačky. Nalijeme do formiček na nanuky a dáme zmrazit. Před podáním ponoříme formu krátce do horké vody. Zamrazené nanuky můžeme také máčet v čokoládové polevě.




 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jana H. Jana H. | 29. května 2010 v 12:51 | Reagovat

Zdeni, teď bych si dala, honí mě mlsná. :-P

2 zdena1028 zdena1028 | 29. května 2010 v 14:19 | Reagovat

Jani, koupila jsem formičky a nestačím dělat nanuky. Manžel se synem koukají do mrazáku kdy, už se na ně můžou vrhnout. [:tired:]

3 Mirek Mirek | Web | 31. října 2013 v 9:13 | Reagovat

Jak to je s tou čokoládovou polevou? Když tam máčím tu zmrzlinu a ta čokoláda je horká, nerozpustí mi to tu zmrzlinu? ;)

4 zdena1028 zdena1028 | Web | 31. října 2013 v 9:37 | Reagovat

[3]: Ahoj Mirku, nebojte se nerozpustí. Nanuky dáte zmrazit a druhý den namáčíte.Pak je dáte znovu do mrazáku nebo hned jíte.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu