Pivovarské kotlety

12. května 2010 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
4 kotlety
200 g žampionů
250 ml piva
4 lžíce kečupu
2 stroužky česneku
1 paprika
1 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
olej

Kotletu naklepeme, nakrojíme okraje, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Zalijeme pivem, přidáme kečup a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájené žampiony, papriku, česnek a dusíme doměkka. Když je maso měkké tak ho vyndáme a omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme a když je omáčka moc hustá přidáme trochu vody. Maso vrátíme zpět a podle potřeby přisolíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu