Rošťáci z kotlet

20. května 2010 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
6 vepřových kotlet
olej

Marináda
2 vejce
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
2 lžičky maggi
2 lžíce worcesteru
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu

Kotlety naklepeme, nařízneme a naložíme do marinády. Necháme naložené do druhého dne, ale můžeme nechat i déle. Pak smažíme na oleji z každé strany 4-5 minut. Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu