Záhorácký závitek

14. července 2010 v 6:00 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
5 vepřových plátků
100 g uzeného masa
1 cibule
100 g sterilovaného zelí
1 lžíce hladké mouky
vývar nebo voda
olej
sůl
pepř

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a uzené maso. Přidáme překrájené zelí, promícháme a odstavíme.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe připraveným zelím. Zavineme do závitku a upevníme
páratky. Na oleji ze všech stran opečeme, podlijeme a dusíme do měkka. Hotové závitky vyndáme, šťávu zahustíme moukou a podle potřeby podlijeme a povaříme. Závitky vrátíme zpět a prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 14. července 2010 v 12:06 | Reagovat

Tohle já opravdu můžu. Hned bych si to dala. :-P

2 zdena1028 zdena1028 | 14. července 2010 v 12:32 | Reagovat

Věruško, pochutnali jsme si. :-)

3 fake tag watches fake tag watches | E-mail | Web | 17. ledna 2013 v 5:16 | Reagovat

Is it a big deal when you are ot yet ready to update, lol! Take time with the previous one because many are not yet explored.
http://www.watchescan.org

4 iwc fake iwc fake | E-mail | Web | 18. ledna 2013 v 7:03 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu