Fazolky s mletým masem

20. května 2011 v 13:04 | zdena1028 |  MLETÉ MASO
300 g mletého masa
300 g zmrazených fazolových lusků
1 cibule
2 lžíce oleje
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcestrové omáčky
sůl
pepř

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme. Přidáme nakrájené fazolky, osolíme, opepříme, přidáme sojovou a worcestrovou omáčku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme zahustit moukou. Podáváme s brambory.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu