Vepřové na Halali

3. prosince 2011 v 19:52 | zdena1028 |  VEPŘOVÉ MASO
500 g vepřového masa
1 cibule
1 sklenička Halali
1 lžíce hladké mouky
sádlo
sůl
pepř
vývar nebo voda na podlití

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme Halali bez nálevu a osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené maso a vše ještě osmahneme. Osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme doměkka. Pak posypeme hladkou moukou, podlijeme a povaříme. Podle potřeby přisolíme. Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pepa Pepa | Web | 17. prosince 2011 v 20:00 | Reagovat

Vypadá to jednoduše a chutně :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu