Filé z tresky v páře

6. ledna 2012 v 18:41 | zdena1028 |  VAŘENÍ V PARNÍM HRNCI
2 kostky filé z tresky
ďábelské koření nebo koření na ryby
200 g brambor
100 g mražené zeleniny
sůl

Do spodního pařáčku v parním hrnci dáme na kostičky nakrájené brambory, přidáme zeleninu a osolíme. Do druhého pařáčku dáme osušené a okořeněné kousky ryby. Paříme 35 minut.

1 porce
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alis Alis | Web | 6. ledna 2012 v 18:59 | Reagovat

Ahoj Zdeni, tak tohle je po vánocích úplně ideální :-)  ;-) Lehké a ještě k tomu dobré :-)  ;-)

2 zdena1028 zdena1028 | 6. ledna 2012 v 19:25 | Reagovat

Ahoj Alis, pochutnala jsem si. :-)

3 Iva Iva | E-mail | Web | 7. ledna 2012 v 20:41 | Reagovat

Zdeno, vypadá to zajímavě. Budu muset po svátcích také hodně používat parní hrnec. :-D

4 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 8:10 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

5 zdena zdena | E-mail | 7. března 2012 v 13:03 | Reagovat

Děkuji za super recepty,začala jsem rybou.....ach ty kila - no musím se stravovat dietně.Zdravím Zdena

6 Karfigolka Karfigolka | E-mail | Web | 26. srpna 2015 v 14:18 | Reagovat

Na vaření v páře jsem si pořídila nový hrnec https://www.dommo.cz/ Je to celkově znát i tím, že člověk nestráví tolik času vařením.

7 Anetka Anetka | E-mail | Web | 24. října 2016 v 14:34 | Reagovat

Je to o zvyk. Někdo vaření v páře nemusí, ale já ho zase miluji. Pořídila jsem si na to nový parní hrnec Tefal http://parni-hrnec.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu