Treska na zelenině

3. dubna 2012 v 12:00 | zdena1028 |  RYBY
500 g filetů z tresky
2 rajčata
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
koření 7 bylin ( nebo koření na ryby )
sůl
olej

Do olejem vymazané zapékací mísy dáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky, spařená a oloupaná rajčata. Rybu osušíme, okořeníme a na oleji z obou stran osmahneme. Narovnáme na osolenou zeleninu a pečeme na 200°C asi 25 minut. Jako příloha jsou dobré opečené brambory nebo bramborová kaše.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alis Alis | Web | 3. dubna 2012 v 18:12 | Reagovat

Ahoj Zdeni, ryby na všechny způsoby mám moc ráda.. a tenhle recept vypadá taky moc dobře :-) Hned bych si dala :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu