Komentáře

1 Jindra F. Jindra F. | Web | 12. ledna 2016 v 11:56 | Reagovat

Hele, nevymeje se to koření v té páře? Není to maso potom planý? Jako brambory, květák, brokolici jsem zkoušela, ty jsou na páře jedna báseň, ale z masa mám trochu strach :-|

2 zdena1028 zdena1028 | 12. ledna 2016 v 21:50 | Reagovat

Ahoj,Jindro maso je v pohodě a má dobrou chuť. Protože je to marináda tak na mase drží. Mě to chutnalo. Přeji pěkný den.

3 Martina Martina | 30. ledna 2016 v 23:32 | Reagovat

Ahoj, uz dlouho varim v parnim hrnci podle tvych receptu a jsou moc drobre ;) jenom se chci zeptat ohledne toho olivoveho oleje - je nejaky vyrazny rozdil mezi jednotlivymi druhy? ja kupuji tento extra panensky http://shop.sardinie.cz/delikatesy-ze-sardinie/olivove-oleje/olivovy-olej-extrapanensky-500ml.html myslis ze je ok? pripadne doporucis nejaky jiny? nebo je to vesmes jedno?

4 zdena1028 zdena1028 | 30. ledna 2016 v 23:41 | Reagovat

[3]: Ahoj Martino, já používám extra virgin a jsem s ním spokojená.

5 Martina Martina | E-mail | Web | 10. dubna 2017 v 17:50 | Reagovat

Můj manžel řekl, děkuji. Ale jak vaření, jak je na obrázku, jsem neuspěl.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Děkuji za návštěvu